Kalkula�ka hubnut�

Původní příspěvek

Šárka Štědrová

Markéta Těhníková

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 08.01.2015

Uzený losos s pomerančem a kozím sýrem

Výborné, delikátní, chutné jídlo. Nemusíte nic vařit. Jen nakrájíte a poskládáte. Uzený losos je drahý, ale výborný. Doporučuji, aby jste si udělali radost pro nějakou sváteční chvíli.

2 porce

Ingredience

2 pomeranče
50 g uzeného lososa (tenké plátky)
2 lžíce čerstvého kozího sýru
olivový olej
1 lžíce kaparů
1 lžíce nasekaného čerstvého kopru

Příprava

Oloupejte si pomeranče, okrájejte i vnitřní slupku, která je po obvodu měsíčků pomeranče. Pomeranč nakrájejte na kolečka, cca 1 cm tlusté, aby se vám nerozpadla.

Na talíř dejte první kolečko pomeranče, potom plátek uzeného lososa, pár snítek kopru, pár drobečků kozího sýra, přitiskněte a začněte s dalším kolečkem pomeranče... Na závěr posypte zbylým koprem, drobečky kozího sýra, kapary a zakapejte olivovým olejem.

Je to výborná delikatesa.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat