Kalkula�ka hubnut�

Původní příspěvek

Irena P.

Klara Foo

zdroj nahraný příspěvek

album Vecere
uloženo z Zdravé recepty
vloženo 14.08.2014

Šmakoun jako přírodní plátek

Čas přípravy : 15 minut, Počet porcí: 1 porce, Ingredience: 100 g proteinového plátku Šmakoun, normální či olivový olej, sůl, koření dle chuti (kari, gyros, paprika) plnotučná pikantní hořčice, Doporučená příloha: brambory, pečivo, křehký plátek

Postup:

plátek šmakouna rozřízneme podélně v půli na 2 kousky, osolíme, okořeníme a na trošce oleje prohřejeme. Pak přidáme polévkovou lžíci plnotučné hořčice (klidně i pikantní) nebo kečup a orestujeme. Pro šťávu můžeme podlít trochou vody. A je hotovo. Chutná to na 99% jako kuřecí maso

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat