Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Miluška Zahradníková

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

Michaela M.

zdroj www.sarie.com

vloženo 14.08.2015

Celé hráškové lusky se sezamem

Buďte připraveni až v obchodě uvidíte čerstvé křehké hráškové lusky. Je to delikatesa. Anebo si troufněte vypěstovat vlastní, jde to i na balkóně : )

Ingredience

500 g čerstvých hráškových plochých lusků
1/2 lžíce sezamového oleje, je tmavě hnědý a příjemně aromatický
1 lžíce sezamových semínek
šťáva z 1/2 limetky
sůl a pepř

Příprava

V hnci přiveďtě k varu 1 litr vody. Hrášek ve vroucí vodě na 3 minuty spařte, ale pozor, aby zůstal zelený, vyndejte ho a krátce prolijte studenou vodou, nechte okapat. Na pánvi si na sucho orestujte sezamová semínka.

V servírovací misce si smíchejte hrášek, šťávu z limetky, sůl a pepř. Servírujte ještě teplé.

Já k tomu mám ráda pečené kuřecí paličky, když hubnu, tak sundavám kůži, a před dopečením potírám lehce pikantní sladkokyselou čili omáčkou.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný