Kalkula�ka hubnut�

Příspěvek si uložili

Další příspěvky

Klára Rychterová

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

Klára Rychterová

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 23.06.2013

17 x uložení
2 x komentář

Co je to frittata?

Je to co dům dal, zapečené na pánvi s vajíčkem. Nemusíte se bát i kombinací jako jsou fazole, rýže, cuketa a rajčátka.

Vyberte si pánev, kterou můžete dát zapéct do trouby. Nebo vše z normální pánve přendejte do pekáčku.

Na pánvi si orestujte nakrájenou cibuli a přidejte na drobno nakrájený česnek, aby se rozvoňel. Přidejte na kolečka nakrájenou cuketu a nechte jí trošku opéct. Zbyla vám uvařená rýže natural, uvařené fazole? Přidejte to do směsi. Vše promíchejte, podle potřeby osolte a opepřete, můžete přidat své oblíbené koření. Nechte trošku vychladnout.

Rozbijte si 1 nebo více vajíček, podle množství ingrediencí, které jste použili. Vajíčko si rozšlehejte a zamíchejte do prochladlé směsi. Zbyl vám 30% eidam nebo jiný nízkotučný sýr? Nastrouhejte ho na jemno, polovinu množství promíchejte do směsi a druhou na vrch. ještě posypte několika šery rajčátky a dejte na 10 minut zapéct na 200 °C do trouby, aby povrch lehce zezlátnul.

Marie Dostálová

U nás doma se fritata už zabydlela, je to rychlé, můžu být u toho kreativní : ) Vše potom zaliju vajíčkem, navrch trošku sýru. Zatím jsem neměla jedinou stížnost : )

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Miriskaj-seznam.cz

Miroslava Jindrová

ukuchtíno, tak uvidíme, jak to bude chutnat :-)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný