Steak, spousta dobré zeleniny to je dietní a hlavně chutný zázrak!
Jedna věc tomu chybí, pozvat sousedy, aby si to užili s námi : ) Tak přijďte.
Ingredience
kvalitní hovězí maso, třeba nízký roštěnecsůl a pepř
čerstvá rajčata různých barev
baby římský salát
zelené francouzské fazolky
Na dresink:
zelená cibulka, čerstvá bazalka, čerstvá majoránka, dijonská hořčice, sůl, pepř, olivový a jablečný ocet a vše rozmixovat do hladka v mixéru - prostě klasika : )Příprava
Maso vyndejte 10 minut před grilováním z ledničky. Z každé strany grilujte cca 5-8 minut, podle tloušťky masa v celku. Po ogrilování maso zabalte do alobalu a nechte alespoň 10 minut odpočívat, aby v sobě udrželo co nejvíce šťávy. Před servírováním si masíčko nakrájejte na proužky.Rajčata si nakrájejte na kolečka a pokapejte dresinkem. Ještě lehce posypte čerstvou bazalkou. Stejný dresink použijte na baby římský salát.
Červené papriky si ogrilujte s troškou soli, pepře a oleje, Já jsem je grilovala na pánvi tak 20 minut.
Zelené francouzské fazolky si povařte v horké vodě, tak 3 minuty, pak šup s nimi do studené vody aby byly křupave : )
No a nakonec jak jsem pasala pozvat milé sousedy aby si užili s vámi tu lahůdku !!!!
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.