Příspěvek si uložili
Další příspěvky
14 x uložení
1 x komentář
Pečené spirálkové tymiánové brambory
Nápadů na dobré přílohy není nikdy dost. Kupte si šikovnou škrabku na zdobení ovoce a zeleniny, vypadá jako velké ořezávátko na tužky. Můžete tak z obyčejných příloh udělat neobyčejné : )
Ingredience
bramborysůl, tymián, kmín
Příprava
Z brambor oloupejte slupku. Pokud jsou brambory velké, rozkrojte si je na polovinu. Potom pomocí spirálkovací škrabky vytvořte spirály. Ty rovnejte na pečící papír. Osolte si je, okořeňte tymiánem a kmínem.Dejte péct do vyhřáte trouby na 180 °C. Pečte do zlatova cca 30 minut.
Je to výborná příloha k libovému masu, nebo k nějakému dobrému salátu, třeba řeckému z feta sýrem.
Irenka K.
"Ožezátkovač" mám, ale zatím jsem ho používala jen na okurku a mrkev. Ten nápad s pečenými bramborami se mi líbí : )
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.