Kalkula�ka hubnut�

Kateřina Hájková

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 21.02.2014

14 x uložení
1 x komentář

Pečené spirálkové tymiánové brambory

Nápadů na dobré přílohy není nikdy dost. Kupte si šikovnou škrabku na zdobení ovoce a zeleniny, vypadá jako velké ořezávátko na tužky. Můžete tak z obyčejných příloh udělat neobyčejné : )

Ingredience

brambory
sůl, tymián, kmín

Příprava

Z brambor oloupejte slupku. Pokud jsou brambory velké, rozkrojte si je na polovinu. Potom pomocí spirálkovací škrabky vytvořte spirály. Ty rovnejte na pečící papír. Osolte si je, okořeňte tymiánem a kmínem.

Dejte péct do vyhřáte trouby na 180 °C. Pečte do zlatova cca 30 minut.

Je to výborná příloha k libovému masu, nebo k nějakému dobrému salátu, třeba řeckému z feta sýrem.

Irenka K.

"Ožezátkovač" mám, ale zatím jsem ho používala jen na okurku a mrkev. Ten nápad s pečenými bramborami se mi líbí : )

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat