Irena P.
zdroj nahraný příspěvek
album Zdravé recepty
uloženo z Vegetariánská inspirace
vloženo 23.01.2015
Kapustičkové čipsy
Dobrá alternativa pro dlouhý večer, kdy vás honí mlsná a máte na "něco" chuť : )
Ingredience
růžičková kapustamáslo
Příprava
Troubu si předehřejte na 150 °C. Kapustičky rozdělte na jednotlivé lístečky. Roložte je na pečící papír. Kapustičky pokapejte rozehřátým máslem a lehce je osolte a opepřete. Rukama lístky promíchejte a dejte péct na 8 minut do trouby, dokud lístky nezezlátnou.Můžete je podávat ještě teplé, nebo je nechte vychladnout a dokonale proschnout.
Kapustičky jsou křupavé a lehce nahořklé.
Kapustičky můžete dělat několika způsoby, bez másla s přidáním strouhaného parmazánu nebo exotického koření jako je barbecue masala.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.