Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Markéta B

Tereza Š.

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 25.12.2015

Vynikající dietní příloha

Pomalu pečená kořenová zelenina - mrkev s petrželí na šťávě z pomeranče.

Množství určitě odhadnete podle toho, pro kolik lidí přílohu budete dělat. Já jsem to dělala pro 2,5 člověka : )

Ingredience

mrkev
kořenová petržel
šalotka, sladká cibule
listová peteržel
sůl a pepř
vymačkaný jeden pomeranč a pomerančova kůra
trochu paprikových vloček
čerstvý tymián, pokud máte : )
olivový olej

Příprava

Troubu si předehřejte na 150 °C. Všechny ingredience si dejte do pekáčku, přikryjte alobalem a pečte pomalu cca 1,5 hodiny. Vyndejte z trouby a posypte listovou petrželkou.

Výborná příloha k nějakému libovému masíčku. My jsme si jí dávali k steaku. Recept na marinádu zde

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat