Kalkula�ka hubnut�

Původní příspěvek

Markéta B

Eva Medlíková

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 16.06.2017

Steak, spousta dobré zeleniny to je dietní a hlavně chutný zázrak!

Jedna věc tomu chybí, pozvat sousedy, aby si to užili s námi : ) Tak přijďte.

Ingredience

kvalitní hovězí maso, třeba nízký roštěnec
sůl a pepř
čerstvá rajčata různých barev
baby římský salát
zelené francouzské fazolky

Na dresink:

zelená cibulka, čerstvá bazalka, čerstvá majoránka, dijonská hořčice, sůl, pepř, olivový a jablečný ocet a vše rozmixovat do hladka v mixéru - prostě klasika : )


Příprava

Maso vyndejte 10 minut před grilováním z ledničky. Z každé strany grilujte cca 5-8 minut, podle tloušťky masa v celku. Po ogrilování maso zabalte do alobalu a nechte alespoň 10 minut odpočívat, aby v sobě udrželo co nejvíce šťávy. Před servírováním si masíčko nakrájejte na proužky.

Rajčata si nakrájejte na kolečka a pokapejte dresinkem. Ještě lehce posypte čerstvou bazalkou. Stejný dresink použijte na baby římský salát.

Červené papriky si ogrilujte s troškou soli, pepře a oleje, Já jsem je grilovala na pánvi tak 20 minut.

Zelené francouzské fazolky si povařte v horké vodě, tak 3 minuty, pak šup s nimi do studené vody aby byly křupave : )

No a nakonec jak jsem pasala pozvat milé sousedy aby si užili s vámi tu lahůdku !!!!

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat