Renata Ata Atinka
zdroj www.feastingathome.com
						
album POLÉVKY
uloženo z Polévka je základ
			                                                vloženo 22.02.2013
			                                        
			           2 x uložení
          							
Zdravá polévka s cizrnou, kapustou a opečenou rozmarýnkovou bagetkou
Polévka, která vás prohřeje a navíc si na ní pochutnáte.
Ingredience
1 plechovka cizrny, nebo si namočte 1 hrnek syrové cizrny přes noc1,5 litru kuřecího vývaru
1 hrnek cibule, nakrájené na kostičky
4 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
2 bobkové listy
2 stonky čerstvého rozmarýnu
2-4 hrnky pokrájené kapusty
1 kuřecí prsíčko, uvařené, nakrájené na kostičky
1 lžička soli
mletý pepř
čili vločky, volitelné
1 lžíce kvalitní sojové omáčky
1 lžíce šťávy z citrónu
Na krutony:
malá celozrnná bagetka
4 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
1 stonek čerstvého rozmarýnu
Příprava
V hrnci si orestujte na olivovém oleji cibuli, přidejte česnek a lístečky rozmarýnu. Přidejte kuřecí vývar, přes noc namočenou cizrnu a vařte cca 30 minut. Přidejte kuřecí kousky a nakrájenou kapustu, vařte pozvolna dalších 10 minut. Osolte, opepřete a přidejte šťávu z citrónu a soju.Rozmarýové krutony:
Ze včech ingrediencí si udělejte směs, kterou potřete bagetu nakrájenou na plátky z obou stran. Pečte do zlatova při 200 °C. Servírujte v celku, nebo nakrájené na kostičky-krutony.

 
 
 
 
 
 
 
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                        
 
                                                        ![=== Ingredience ===
Množství je na cca půl litru lahodného koktejlu
1 banán
1/2 malé syrové červené řepy (oloupat slupku)
4 zmražené jahody (zaručí koktejlu příjemnou chladivou a nasládlou konzistenci)
zázvor (cca 2 cm oloupaného kořene)
=== Příprava ===
Vše naházejte do nádoby mixéru, zalijte po risku studenou vodou, čím studenější voda, tím lépe. Nasaďte víčko a mixujte pěkně do hladka.
Zkoušela jsem do tohoto koktejlu přidat i řapíkatý celer, chuť je potom více "zeleninovější".
Pokud uvažujete o silném mixéru na koktejly a extrakci oříšků a chcete si udělat radost jako já, [http://www.tkqlhce.com/click-7600390-12102129-1435676897000 více informací najdete zde.]](/photos/Lucie/small/b241d668251c5c9bdbb066c599d9c870.jpg) 
                                                        
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.