Příspěvek si uložili
Další příspěvky
Děkujeme sponzorům
kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

Recept na domácí hrozinky
Také rádi víte co jíte? Ne vždy lze složení na etiketách potravin 100 % důvěřovat. Spoustu věcí si však můžeme vyrobit doma.
Ingredience
čerstvé zralé červené hroznové víno, bez semínek (to je důležité, aby vám semínka potom nekřupaly třeba v tvarohové buchtě : )Příprava
Rozprostřete jednotlivé kuličky hroznů na pečící papír na plech. Sušte v troubě při 90 °C cca 2 hodiny, záleží na velikosti a vodnatosti hroznů. Vypněte troubu a nechte hrozinky odpočívat v troubě přes noc.Stejně můžete postupovat i u zbylých šery rajčátek, jablíček (ty nakrájejte na plátky) nebo meruněk. Hlídejte vždy měkkost, aby jste je nepřesušili.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.