Kalkula�ka hubnut�

Příspěvek si uložili

Další příspěvky

Michaela Vojtovičová

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

20 x uložení
1 x komentář

Špaldová pizza s česnekem a rajčaty

2 1/2 hrníčku špaldové mouky 1 cca hrníček vody 4 lžíce olivového oleje 1 lžička drceného kmínu 1 lžička provensálského koření 6g kypřícího prášku (bez fosfátu) sůl podle chuti

Náplň:
120g ementálu
rajčatovou omáčku nebo pyré
2 stroužky česneku
1 cibule
1/4 pórku
1 lžička olivového oleje
3 rajčata
2 vejce
špetka soli
kudrnatá petrželka

Postup přípravy

V misce smícháme všechny suroviny a vytvoříme pizzové těsto. Hotové těsto rozprostřeme na pečícím papírem vyložený plech a necháme odpočnout asi 15 minut. Mezitím si na troše olivovém oleji orestujeme cibulku a pórek. V hrníčku si promícháme rajčatovou omáčku s prolisovaným česnekem. V jiném hrníčku si rozkvedláme vajíčka, špetku soli a bylinky. Sýr nastrouháme na jemném struhadle. Na odležené pizzové těsto rozprostřeme rajčatové pyré, posypeme cibulkou s pórkem. Jako další vrstvu klademe kolečka od rajčat. Vložíme do předehřáté trouby na 190 stupňů C. Zhruba po 15 minutách pizzu vyndáme a polijeme vajíčkem a posypeme sýrem. Pečeme do zezlátnutí. Uvedené množství je na 1 plech.

Alice L.

Hurá! A hned večer ji udělám. Stále sháním recepty ze špaldové mouky. Konečně. Moc díky! :-)

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný