Kalkula�ka hubnut�

Ivana Kudláčková



fotoalbum

bez masa


Špenátová quesadilla

Špenátová quesadilla

Tento recept můžete použít jako vydatnou svačinu nebo lehký oběd.

Vegetariánský burgr z fazolek adzuki

Vegetariánský burgr z fazolek adzuki

Blíží se doba grilování. Když vás začne nudit maso, budete moct vyzkoušet něco nového.

Recept na zapékanou cuketu

Recept na zapékanou cuketu

Je to jednoduché, dobré a zdravé : )

Dieta? Hubnutí? Zkuste tyto dietní brokolicové placičky.

Dieta? Hubnutí? Zkuste tyto dietní brokolicové placičky.

Jasně kdo chce hubnout, měl by se hýbat, ale i dobře jíst, což mě hodně zajímá. Nemusíme strádat, jen si najít dobré a chutné recepty.

Lilkové závitky s rajčatovo bazalkovou omáčkou

Lilkové závitky s rajčatovo bazalkovou omáčkou

Krásný recept podle diety Weight Watchers. Je to italská klasika plná vůní a chuti.

Výborný bezlepkový oběd - kukuřičná polenta s grilovanou zeleninou

Výborný bezlepkový oběd - kukuřičná polenta s grilovanou zeleninou

Snažím se zařazovat do svého jídelníčku bezlepková jídla. Je až překvapující kde všude lepek v potravinách je, když se na to člověk zaměří.

Cuketové "bramboráky" bez brambor : )

Cuketové "bramboráky" bez brambor : )

Když je úroda cuket, tak jich bývá hodně najednou. Podívete se na pěkný recept na cuketu.

Rizoto s červenou řepou

Rizoto s červenou řepou

Také máte rádi červenou řepu? Zbožňuju její nasládlou aromatickou chuť. V kombinaci s rýží jde o delikatesu.

Tatarák z řepy

1x uložení

Tatarák z řepy

Recept pro Klárku. Řepu mám moc ráda, vyzkoušela jsem několik receptů, nejčastěji dělám tento tataráček z řepy.

Rizoto se žampiony, pórkem a fetou

Rizoto se žampiony, pórkem a fetou

Tento recept je vynikající. Pokud ho chcete udělat více zajímavý, použijte exotičtějčí houby jako je hlíva nebo šitaké.

Rizoto se zeleným hráškem a arborio rýží

Rizoto se zeleným hráškem a arborio rýží

Arborio rýže, je speciální druh rýže, která má zvláštní výrazně oblá zrníčka, která umí absorbovat až 4 x větší množství tekutiny, než je jejich váha. Tato schopnost vytváří příjemnou, krémovou texturu rizota.