Kalkula�ka hubnut�

Markéta B

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 07.10.2015

6 x uložení
2 x komentář

Recept na dietní domácí zeleninový vývar

Můžete si ho připravit do zásoby. Já si ho rozdělím a část dám do mrázáku.

Do hrnce jsem si dala cibuli, celer, cuketu, lilek, dýni, rajče, malý patizon, kořenovou petržel a mrkev, česnek, goji-kustovnici, stonek petrželky, bobkový list a nové koření. Potom osolit a opepřit a pomalu vařit 2-3 hodiny. Potom vývar sliju a přes síto do vývaru zpět prolisuju všechnu zeleninu.

Tento vývar udělá i s obyčejného jídla delikatesu. Vývar potom přidávám do polévek nebo i do jídel jako je rizoto nebo omáčky k těstovinám.

Irenka K.

Nenapadlo by mě dát do vývaru cuketu, lilek, nebo patyzon. Zamrzla jsem na mrkvi, celeru a petželi : ) Díky za inspiraci Markéto.

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Kateřina Hájková

Krásně pestré, díky za recept.

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat