Kalkula�ka hubnut�

Autora si uložili

Původní příspěvek

Markéta B

Renata Fenclová

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 03.01.2016

Opečená bagetka s pomazánkou ze sýru feta

Svěží svačinka, nebo pokud jich sníte všech 5, tak i oběd : )

Ingredience

nejlépe celozrnná bageta
150 g sýru feta
1 pomazánkové máslo (bez příchuti)
2 lžičky citrónové šťávy
4 lžíce olivového oleje
pepř

Na ozdobu
šery rajčátka
1 šalotka (malá cibulka)
čerstvá bazalka pokrájená na proužky
balzamikový ocet (může být tmavý nebo světlý - podle chuti)
trošku soli a pepře

Příprava

Nakrájenou bagetku si lehce potřete olivovým olejem a nechte si jí v troubě pod grilem opéct do zlatova.

V mixéru si rozmixujte fetu a pomazánkovým máslem, šťávou z citrónu, troškou olivového oleje a čerstvě namletým pepřem.

Vedle si namarinujte šery rajčátka, pokrájená na malé plátky, s balzamikem, bazalkou, šalotkou a pepřem.

Bagetku si namažte pomazánkou z fety. Dozdobte namarinovanými rajčátky.

Já jsem si to ještě posypala několika píniovými oříšky.

Dobrou chuť!

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat