Kalkula�ka hubnut�

Markéta B

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 19.07.2016

2 x uložení
1 x komentář

Pstruh s křehkým boc choy salátem a bramborami

Ryb není nikdy dost, jsou zdravé a dietní. Táta chytil krásného velkého pstruha s křehkým růžovým lososovitým masem.

Naporcovaného pstruha jsme si upekli lehce posypaného jemně namletou strouhankou okořeněnou česnekem, kurkumou, koperem solí a pepřem.

Brambory jsme uvařili ve slupce s kmínem a solí, na talíři jsem je potom rozmáčkla, aby se lépe krájely a vyšla z nich pára.

A k tomu jsme si na grilovací pánvi na olivovém oleji krátce opekli křehký boc choy, je to něco mezi salátem a zelím, je to velmi dobrá,šťavnatá a křehká zelenina. Dochuťte česnekem a solí.

Na talíři zeleninu zakápněte balzamikovým glazé. Byla to dobrota : )

Marie Dostálová

Boc choy jsem pro sebe objevila teprve nedávno, je to velmi křehké zelí, dělám z něho vynikající zelný slaát s mrkví. Dělikatesa!

nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat