Příspěvek si uložili
Další příspěvky
			           7 x uložení
1 x komentář          							
                                                       
                                        Dietní večeře - trošku sváteční - dýňová kaše s pečenou zeleninou a opečenou hřebenatkou
Hřebenatka - scallop patří k drahým ingrediencím, ale velmi chutným, takže pro slavnostní příležitost je jako stvořená. Ve společnosti se zeleninou se zároveň jedná o dietní jídlo.
Upečené kousky dýně si rozmixujte spolu s hrstí rukoly a troškou smetany na hladkou kaši.
Hřebenatky si osušte a z každé strany osolte a opepřete. Na pánvi si rozehřejte olivový olej nebo vinný olej z hroznových semínek, pánev opravdu rozpalte, aby se vám hřebenatky nepřilepily, z každé strany opékejte 3 minuty. Já s mým mužem si dáváme každý 4 kousky. Bohatě to stačí.
Na talíř naservírujte zeleninu, dýňovou kaši a na vrch hřebenatky. Můžete posypat jarní cibulkou.
Přeji vám dobrou sváteční chuť : )
Miluška Zahradníková
Markétko, zkoušela jsem tu Tvojí dýňovou kaši s rukolou. Je moc dobrá : )
             nevhodný obsah
             
          nahlásit nevhodný obsah
           
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                        
                                                       
                                                        
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.