Příspěvek si uložili
Další příspěvky
7 x uložení
1 x komentář
Dietní večeře - trošku sváteční - dýňová kaše s pečenou zeleninou a opečenou hřebenatkou
Hřebenatka - scallop patří k drahým ingrediencím, ale velmi chutným, takže pro slavnostní příležitost je jako stvořená. Ve společnosti se zeleninou se zároveň jedná o dietní jídlo.
Upečené kousky dýně si rozmixujte spolu s hrstí rukoly a troškou smetany na hladkou kaši.
Hřebenatky si osušte a z každé strany osolte a opepřete. Na pánvi si rozehřejte olivový olej nebo vinný olej z hroznových semínek, pánev opravdu rozpalte, aby se vám hřebenatky nepřilepily, z každé strany opékejte 3 minuty. Já s mým mužem si dáváme každý 4 kousky. Bohatě to stačí.
Na talíř naservírujte zeleninu, dýňovou kaši a na vrch hřebenatky. Můžete posypat jarní cibulkou.
Přeji vám dobrou sváteční chuť : )
Miluška Zahradníková
Markétko, zkoušela jsem tu Tvojí dýňovou kaši s rukolou. Je moc dobrá : )
nevhodný obsah
nahlásit nevhodný obsah
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.