Velký sendvič s pečeným lososem pro mého muže
Sytá mňamka s v ciabattě se zelným salátem.
Lososa si osolte a opepřete a dejte péct pod alobal spolu s citrónem a červenou cibulí na 200 °C na 20 minut do vyhřáté trouby.
Čabatu rozkrojte a dejte si jí na 5 minut rozpéct do trouby.
V mixéru si připravte krém pod lososa z malé lžíce majonézy, citrónové šťávy a pár lístků bazalky.
Na rozkrojenou čabatku rozetřete bazalkový krém, posypte trouškou nastrouhaného méně tučného sýru, na něj dejte kousek lososa s opečenou cibulí a výborný sendvič je hotový.
Já jsem mému muži ještě vypekla 2 plátečky slaniny. Ale pro nás, co chceme přiměřeně obstojně vypadat v plavkách slaninu můžeme raději vynechat : )
K sendviči jsem nám udělala zelný salát z mladého na jemno pokrájeného a pomačkaného zelí s velkou hrstí bazalky a nakrájeným rajčetem. Osolit opepřit, maličko olivového oleje, dobrého octa, pokud je třeba doslazovat přidejte malinko javorového sirupu nebo medu.
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.