Boženka ♥
zdroj nahraný příspěvek
						
album zdravé dobroty
uloženo z Jídlo za které se můžu pochválit
			                                                vloženo 24.02.2013
			                                        
 
                                                       
                                        Cottage se zeleninou a knackebrotem
Dnes se budu chlubit cizím peřím. Stavila se u mě ráno kamarádka, protože úspěšně hubne, přinesla si vzorně svou snídani.
Její oblíbená snídaně je nakrájená zelenina se sýrem cottage, kupuje si ten jihočeský, obvykle používá ledový salát, rajčátka a okurku.
Na závěr si do salátu nadrobí 1 až 2 knackebroty. Pokud to jíte hned, bude vám to pěkně křupat, pokud později, knackebrot zvláční. Obě varianty jsou dobré.
Já mám tento salát také moc ráda, nikdy mě nenapadlo ho skombinovat s knackebrotem. Jen jsem se přiznala, že ho solím. Trošku jsem dostala vynadáno, že je to zbytečné a že salát je vynikající i bez soli. Je to zvláštní jak sůl často používáme ze setrvačnosti. Tak se příště polepším, slibuji : )
 
 
 

 
 
 
 
 
 
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                        
 
                                                         
                                                         
                                                        ![Kupte si libový nízký hovězí roštěnec. Na marinádu si připravte:
=== Ingredience ===
1 dcl bílého suchého vína
1 dcl olivového oleje
1 šalotka
čerstvé lístky estragonu
lžíce dijonské hořčice
sůl a pepř
=== Příprava ===
Maso si z vrchní strany nařízněte na čtverečky hluboké cca 5 mm, aby se do masa lépe vpravila marináda. Maso marinujte přes noc nebo alespoň 2 hodiny před grilováním.
Maso grilujte na rozpáleném grilu z každé strany 7 minut. Zbylou maridádou maso potírejte. Po grilování maso zabalte do alobalu a nechte ho před krájením 10 minut odpočívat, jinak by z masa vytekla šťáva. Potom ho nakrájejte na tenké plátky. Maso bude uvnitř růžové. Kdo má rád úplně propečené maso je třeba grilovat déle.
Masíčko nakrájejte na tenké plátky, jako přílohu servírujte pečenou mrkev s petrželkou v pomerančové šťávě, recept najdete  [http://www.dieta.cz/pin/9f74eefb6aa859a953836962bb64177d/ zde]](/photos/marky1designs-gmail.com/small/281eca2da38f4957bcd0eda642cbba1f.jpg) 
                                                         
                                                         
                                                       
Napište svůj komentář. Stačí se jen přihlásit nebo registrovat.