Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Lenka Melichaříková

Lucie Lišková

zdroj nahraný příspěvek

album mlsání
uloženo z Z mého stolu
vloženo 05.11.2014

Jablka pod sněhem

30g másla
50g třinového cukru
500g jablek
2 bílky
agéve sirup

V rendlíku rozpustíme máslo a třtinový cukru a necháme společně zkaramelizovat.
Přidáme nahrubo nakrájená jablka a deset minut společně podusíme.
Jablíčka se obalí karamelovou omáčkou a změknout.
Vymastíme koláčovou formu a dušená jablka do ní narovnáme.
Navrch navrstvíme tuhý sníh ze dvou bílků oslazený lžící agávového sirupu (nebo lžící moučkového cukru),
Zapečeme krátce při 180 stupních dozlatova.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat