Kalkula�ka hubnut�

Autora následují

Původní příspěvek

Adéla Hrochová

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný

Michaela M.

zdroj nahraný příspěvek

vloženo 14.08.2015

Recept na pečenou papriku

Jedním slovem - delikatesa. Pečená paprika krásně zesládne a všechny její chutě se znásobí. Dá se použít na pomazánky, do salátů, nebo jen tak posypaná kozím sýrem. Mňam.

Ingredience

červená paprika, množství záleží na vás
zároveň si upečte i česnek

Příprava

Troubu si předehřejte na 200 °C. Opláchněte si papriky a položte je na pečící papír. Stroužky česneku oloupejte a zabalte ho do alobalu. Vše pečte 1 hodinu, papriku každých 15 minut otočte o čtvrtinku, aby se vám pěkně opekla ze všech stran.

Po upečení, vyndejte plech z trouby a papriky přiklopte na cca 15 minut mísou, půjde vám potom dobře loupat slupka. Po 30 minutách otočte i česnekový balíček.

Po napaření vyndejte jádřinec, papriku nakrojte, rozložte na plocho a sundejte slupku.

Nechte vychladnout a používejte do salátu v kombinaci s nějakým dobrým slaným sýrem, nebo třeba i do hummusu, recept najdete zde.

Příspěvek je z fotoalba

Mohlo by Vás zajímat

Děkujeme sponzorům

kteří umožňují, aby web dieta.cz
mohl být pro Vás bezplatný